Vejen frem - tilbage til livetVejen frem er en længere serie af indlæg, der tager udgangspunkt i følelser, handlemønstre og øvrige forandringer i min udvikling fra velfungerende gennem 2½ år i helvede, og til igen langsomt at rejse mig på knæene og til sidst benene.

Følgende emner er indtil videre beskrevet:

Der er flere indlæg på vej…

Du er yderst velkommen til at smide en kommentar herunder, eller under et af indlæggene. Jeg værdsætter at modtage feedback.

Du er også meget velkommen til at følge med på Facebook siden Bjørnen Brøler.

Ærlig og personlig provo-debattør med holdning og engagement. Dybe emner, der ofte udfordrer tabu belagte emner. En vidensbegærlig og struktureret mand, der som udgangspunkt behandler alle med respekt - med mindre det tjener et højere og vigtigere mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.