Bedsteforældrenes familie-horn med symbol for kærlighed

Julegaven 2023 til mine forældre er en hædring af dem for deres børn og børnebørn. Bedsteforældrenes familie-horn holder ca 0.7 liter, og er indvendigt foret med bivoks.

Øverst på bedsteforældrenes familie-horn er afbilledet Tro, håb og kærlighed. Symbolerne er valgt idet min mor definerer dig som kristen, og min bonusfar som ikke-troende. Jeg fandt derfor disse symboler dækkende og smukke for deres fællesskab og den samlede familie.

Farverne på hornets dekorationer er sort og en hjemmeblandet kobber.

Alle udfræsninger er i første omgang lavet med et roterende elektrisk værktøj som en Dremel, og efterfølgende finpudset med forskellige file, knive og sandpapir. Mest muligt af arbejdet er lavet uden elektrisk værktøj.

Overfladen på hornet er slebet ned med stadigt finere sandpapir indtil korn 2000, og herefter poleret. Jeg er brugt omkring 100 timer på bedsteforældrenes familie-horn.

Hornet overdrages som julegave d. 16. december 2023.

Ærlig og personlig provo-debattør med holdning og engagement. Dybe emner, der ofte udfordrer tabu belagte emner. En vidensbegærlig og struktureret mand, der som udgangspunkt behandler alle med respekt - med mindre det tjener et højere og vigtigere mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.