Engageret i mennesker, tror på det bedste i alle, og forsøger hver dag at få en fremmed til at smile.

  • Jesper 1992
  • Jesper Bjørn Schlæger, hovedtaler ved dimmision 2001
  • Jesper i uniform
  • Friggas Horn, præsenteret af Jesper Bjørn Schlæger
  • Jesper Bjørn Schlæger fotografering
  • Julemand i Hammerum & Gjellerup Jesper Bjørn Schlæger

Jeg er født i 1978, har 3 dejlige børn og en charmetrold af et barnebarn. Den ældste af børnene er flyttet hjemmefra.

Med udgangspunkt i min base i det østlige Herning, udlever jeg min kreativitet indenfor emner som

Rent personligt har jeg i en årrække kæmpet på det psykiske plan med post-traumatisk belastningsreaktion (PTSD) og bipolar affektiv sindslidelse (manio/depressiv) diagnoser med alt hvad dertil hører. Det skriver jeg en masse om på mine BLOG sider. Det er diagnoser, der præger min dagligdag, men du kan læse om, hvordan det udfordrede min tilværelse og krævede både ændringer og opmærksomhed inden jeg kunne nå hvortil jeg er nu med en universitetsuddannelse og en stabil og tryg hverdag.

Fra tid til anden tilbyder jeg coaching med basis i NLP, om end det ikke er et fast tilbud for enhver. Det er ikke noget jeg har taget betaling for i flere år, men jeg nyder at kunne tilbyde det som en mulighed, når behovet er for det.

Jeg Bjørn Schlæger 3 måneder efter indlæggelse
Jesper Bjørn Schlæger på Grangård, som jeg købte sammen med moderen til mine børn. Vi ejer den stadig, men har lejet den ud til et vennepar.

Hjemmesiden schlaeger.dk er en side med mange liv. Formålet som blog er den seneste i en lang række formål, som har været anført at henholdsvis min far og siden 2012 jeg, Jesper Bjørn Schlæger.

Når jeg kalder det Bjørnen Brøler sker det dels, fordi mit navn Jesper Bjørn Schlæger giver en oplagt reference, og fordi brølet er en logisk reference til at skrive en blog.

Jesper Bjørn Schlæger som Gør-Det-Selv-Mand
Jesper Bjørn Schlæger som Gør-Det-Selv-Mand

Formålet med denne hjemmeside og blog er primært at kommunikere nogle erfaringer, og fungere som en præsentation af, hvem jeg er og hvad jeg er. Jeg er forholdsvist aktiv på internettets sociale medier, og har som minimum profiler på alle de sociale medier, som jeg finder relevante eller interessante. Jeg er derfor aktiv på Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Youtube, Snapchat, Flickr, Pinterest, Tumblr, Ask.fm, samt en række personlige, praktiske apps mv. Du er velkommen til at klikke dig ind på mine profiler, som har varierende offentlig information, og du er naturligvis også velkommen til at kontakte mig på det medie du finder mest relevant.

Når min blog bladres igennem vil du finde et antal serier af indlæg, som repræsenterer enten helt personlige forhold og oplevelser, eller som er skrevet fordi jeg enten oplever en offentlighedens arrogance, vrede, skuffelse eller modvilje.

Ses vi? Det tror jeg nok…

Aktuelle serier: