Præsentation af Jesper Bjørn Schlæger


Jeg Bjørn Schlæger 3 måneder efter indlæggelse
Jesper Bjørn Schlæger på Grangård, som jeg købte sammen med moderen til mine børn. Vi ejer den stadig, men har lejet den ud til et vennepar.

Hjemmesiden schlaeger.dk er en side med mange liv. Formålet som blog er den seneste i en lang række formål, som har været anført at henholdsvis min far og siden 2012 jeg, Jesper Bjørn Schlæger.

Når jeg kalder det Bjørnen Brøler sker det dels, fordi mit navn Jesper Bjørn Schlæger giver en oplagt reference, og fordi brølet er en logisk reference til at skrive en blog.

Jesper Bjørn Schlæger som Gør-Det-Selv-Mand
Jesper Bjørn Schlæger som Gør-Det-Selv-Mand

Formålet med denne hjemmeside og blog er primært at kommunikere nogle erfaringer, og fungere som en præsentation af, hvem jeg er og hvad jeg er. Jeg er forholdsvist aktiv på internettets sociale medier, og har som minimum profiler på alle de sociale medier, som jeg finder relevante eller interessante. Jeg er derfor aktiv på Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Youtube, Snapchat, Flickr, Pinterest, Tumblr, Ask.fm, samt en række personlige, praktiske apps mv. Du er velkommen til at klikke dig ind på mine profiler, som har varierende offentlig information, og du er naturligvis også velkommen til at kontakte mig på det medie du finder mest relevant.

Når min blog bladres igennem vil du finde et antal serier af indlæg, som repræsenterer enten helt personlige forhold og oplevelser, eller som er skrevet fordi jeg enten oplever en offentlighedens arrogance, vrede, skuffelse eller modvilje.

I sidste ende har jeg serier i støbeskeen om indlæg skrevet “på vegne af” eller om en anden persons udfordringer.

Ses vi? Det tror jeg nok…

Aktuelle serier:

Planlagte serier:

  • Barndommen (ca. 6 indlæg)
  • Ungdommen (ca. 7 indlæg)
  • Voksenlivet (ca. 3 indlæg)
  • “Vejen frem” (ca. 15 indlæg)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: