Hvorfor skal livet være så kedeligt?Ansigtmaling på Fenjan Sofie, Frigga Louise og Jesper Schlæger inden den første COVID19 test
Ansigtmaling på Fenja Sofie, Frigga Louise og Jesper Bjørn Schlæger inden den første COVID19 test

Jeg forstår det ikke, hvorfor skal livet være så kedeligt? Og den tanke er da endnu mere aktuel her under noget, der kunne ligne en epidemi. I dag er første gang mine døtre skal testes for COVID19, så for at gøre det bare lidt sjovere, stod den på ansigtsmaling, og imaginative karakterer.

  • Frigga blev til Stella Streg
  • Fenja blev til Line Langøre
  • Jeg blev til Kalle Klovn

Så, hvorfor skal livet være så kedeligt?

Vi havde en fest, og testen endte med at blive taget (på pigerne) uden andet end sjov og grin. Farmand derimod måtte kæmpe sig igennem at få stukket en vatpind på størrelse med et baseball bat halvvejs ned i lungerne!

Ærlig og personlig provo-debattør med holdning og engagement. Dybe emner, der ofte udfordrer tabu belagte emner. En vidensbegærlig og struktureret mand, der som udgangspunkt behandler alle med respekt - med mindre det tjener et højere og vigtigere mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.