Julemanden på besøg. Se flere billeder nederst på siden.

Julemand klar til besøg igen i år til Hammerum og Gjellerup d. 24. december i tidsrummet 8-23.

(hvis du holder jul med dine børn en anden dag omkring jul og gerne vil have besøg, så kontakt mig, så jeg kan se om det er en mulighed).

Jeg tilbyder at komme rundt i hjemmene, udlevere gaver til børnene og lave lidt pjat med børnene. Hvert besøg tager ca 10-15 minutter. Jeg lægger en plan forinden, så du ved rimeligt præcist hvornår jeg når jeres familie.

Når du bestiller besøg af julemanden, skal jeg bruge

  • adresse
  • et telefonnummer (til at skrive en status SMS, hvis jeg bliver forsinket, eller ikke kan finde de gaver du har lagt frem)
  • Navn og alder på hvert barn
  • Lidt baggrundsinfo for hvert barn (fx kæledyr, gør i børnehave XX, har for nyligt oplevet YY). Baggrundsoplysningerne læser jeg igennem på vej hen til jeres familie, så de er friske i erindringen. Det giver en langt bedre oplevelse for børnene.
  • Et tidsrum på dagen, hvor besøget kan lade sig gøre for jer – jo mere snævert et tidsrum du angiver, desto større er chancen for, at jeg ikke kan passe jer ind i min plan, og dermed ikke kommer forbi.
  • Jeg har det fint med hunde og katte, men jeg vil gerne vide, især hvis der er hund(e), blot for at være forberedt.

Alle tilmeldte husstande i Gjellerup samles af en omgang midt/sidst på eftermiddagen.

Sådan foregår det besøget af julemanden

Når jeg kommer på besøg samler jeg gaverne op, som du har placeret, og tager dem med ind i min sæk. Hvis der er særlige forhold for at komme ind, vil jeg gerne vide det. Jeg tager ikke mine sko af.

Jeg sætter mig i udgangspunktet altid på gulvet ved børnene – for nærhedens skyld.

Jeg vil bede dig om ikke at tilbyde mig mad, slik, kage og drikke inde i huset, da børnene godt kan blive skuffede over når jeg takker nej. Jeg går rundt mellem husstandene hele dagen og har derfor ikke plads til at slæbe slik eller andre ting med.

Du må meget gerne stille en sodavand (med sukker, max 0.5 liter) til mig ved gaverne. Det er en rigtig rar ting at kunne tage med, hvis jeg trænger.

Bestilling af julemand

Som noget nyt tager jeg i år som julemand kr. 100 pr husstand i betaling til at dække mine omkostninger. Beløbet indbetales til mobilePay 30114373 eller ved bankoverførsel til 7621 – 1168802, så de står på min konto senest 22/12. Indbetal venligst ikke før jeg sender dig en bekræftelse med tidspunkt for dit besøg (1-1½ uge før).

Jeg lukker for bestilling, når jeg fylder min dagsplan ud. Jeg kan nå cirka 30 husstande.

… og dit barn blive ikke forvirret af at have mødt julemanden til Juletræsfest i Hall’n Søndag d. 11/12 (der kommer jeg også).

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakt mig på tlf. 30114373 eller på Facebook.

Bestilling enten pr sms eller privat besked på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.