Plakat for filmen "Pocahontas"

Pocahontas

19951 h 21 min
Overview

Tag med på et storslået eventyr i et lige så storslåede omgivelser. Oplev den farverige og musikalske beretning om den smukke indianerprinsesse Pocahontas. Her møder du Pocahontas og hendes venner, den glubske vaskebjørn Meeko, og den sjove kolibri Flit. En dag kommer søfareren John Smith til deres jungle og da han møder Pocahontas, forelsker de sig i hinanden. Men John Smiths chef, den grådige guvernør Rathcliffe er ikke taget over stormfulde have for at finde kærlighed. Han er taget til indianernes land for at finde guld for enhver pris!

Metadata
Title Pocahontas
Original Title Pocahontas
Languages English
Release Date 14 juni 1995
Runtime 1 h 21 min
Details
Movie Media DVD
Movie Rating Very good
Movie Language Danish
English
Movie Subtitles Danish
English
Actors
Starring: Irene Bedard, Mel Gibson, David Ogden Stiers, John Kassir, Russell Means, Christian Bale, Judy Kuhn, Linda Hunt, Danny Mann, Billy Connolly, Joe Baker, Frank Welker, Michelle St. John, James Apaumut Fall, Gordon Tootoosis, Jim Cummings
Ærlig og personlig provo-debattør med holdning og engagement. Dybe emner, der ofte udfordrer tabu belagte emner. En vidensbegærlig og struktureret mand, der som udgangspunkt behandler alle med respekt - med mindre det tjener et højere og vigtigere mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.