Plakat for filmen "Lilo og Stitch"
Not rated yet!

Lilo og Stitch

20021 h 25 min
Overview

Lilo er en ensom lille pige, som adopterer et dyr hun tror er en uskyldighundehvalp. Hun døber ham Stitch, uden at vide at han er resultatet af et farligtrumeksperiment. Stitch viser sig hurtigt at være en rigtig strid fyr, som sabotereralt på sin vej. Han er mest interesseret i at bruge Lilo som beskyttelse mod enflok rumvæsener, som jagter ham. Men Lilo har bestemt sig for at gøre Stitch tilsin ven. Med stædighed, kærlighed og ”ohana” – hawaiianernes stærke tro påfamiliesammenhold – tør hun langsomt Stitchs hjerte op, for at give ham hvadhan aldrig har været skabt til: Evnen til at holde af og skabe venner.

Metadata
Title Lilo og Stitch
Original Title Lilo & Stitch
Languages English
Release Date 21 juni 2002
Runtime 1 h 25 min
Details
Movie Media DVD
Movie Rating Not rated
Movie Language Danish
English
Movie Subtitles Danish
English
Actors
Starring: Chris Sanders, Daveigh Chase, Tia Carrere, David Ogden Stiers, Kevin McDonald, Ving Rhames, Kevin Michael Richardson, Jason Scott Lee, Zoe Caldwell, Amy Hill, Susan Hegarty, Mickie McGowan, Jack Angel
Ærlig og personlig provo-debattør med holdning og engagement. Dybe emner, der ofte udfordrer tabu belagte emner. En vidensbegærlig og struktureret mand, der som udgangspunkt behandler alle med respekt - med mindre det tjener et højere og vigtigere mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.