Plakat for filmen ""
Not rated yet!

The Beach

20001 h 59 min
Overview

Richard er en ung amerikansk rygsæksrejsende, der er parat til at sætte sit liv på spil for bare en ting: Det grænseoverskridende sus man kun kan opleve ved at kaste sig ud i det ultimative eventyr. Men på en hemmelig og forræderisk perfekt strand, vil han snart opdage, at mens anspændtheden stiger og indsatsen vokser, så bliver begæret stærkere og farerne mere dødbringende. Ud over DiCaprio medvirker den underskønne Virginie Ledoyen i en film, der er en rejse ind i det uventede, fuld af overraskelser, snoninger og blindgyder, kærlighed og forelskelse, lyst og begær, og som udforsker de skjulte farer og mørke steder der lurer hinsides paradisets strande.

Metadata
Title The Beach
Original Title The Beach
Homepage
Release Date 11 februar 2000
Runtime 1 h 59 min
Details
Movie Media DVD
Movie Rating Not rated
Movie Language English
Movie Subtitles Danish
Actors
Starring: Leonardo DiCaprio, Guillaume Canet, Tilda Swinton, Virginie Ledoyen, Staffan Kihlbom, Paterson Joseph, Peter Youngblood Hills, Robert Carlyle, Jerry Swindall, Lars Arentz-Hansen, Jukka Hiltunen, Magnus Lindgren, Daniel York, Daniel Caltagirone, Zelda Tinska, Sian Martin
Ærlig og personlig provo-debattør med holdning og engagement. Dybe emner, der ofte udfordrer tabu belagte emner. En vidensbegærlig og struktureret mand, der som udgangspunkt behandler alle med respekt - med mindre det tjener et højere og vigtigere mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.