Plakat for filmen "Sex Tape"

Sex Tape

Overview

Jay og Annie har et godt ægteskab, men med travle jobs og to børn er det svært at finde tid til hinanden. For at sætte fut i forholdet, beslutter de – hvorfor ikke? – at lave deres eget sex tape. Det virker som en god idé, indtil de opdager, at deres mest private video ikke længere er privat. For i stedet for at blive en engangsforestilling, bliver videoen uheldigvis uploadet i 'skyen', hvor alle kan se den. Med deres ry som indsats, ved de, at de blot er et klik fra at blive klædt af overfor omverdenen… Det fører til en heftig jagt for at generhverve deres video.

Metadata
Title Sex Tape
Original Title Sex Tape
Homepage
Languages English
Release Date 17 juli 2014
Runtime
Details
Movie Media DVD
Movie Rating Good
Movie Language English
Movie Subtitles Danish
Images
No images were imported for this movie.
Actors
Starring: Cameron Diaz, Jason Segel, Rob Corddry, Ellie Kemper, Rob Lowe, Nat Faxon, Nancy Lenehan, Giselle Eisenberg, Harrison Holzer, Sebastian Hedges Thomas, Timothy Brennen, Krisztina Koltai, Randall Park, Jack Black, Joe Stapleton, James Wilcox, Jolene Blalock, Melissa Paulo, Erin Brehm, Kumail Nanjiani, Artemis Pebdani, Melvin Brown, Osmani Rodriguez, Samil Battenfeld, Dave Allen, Celeste Oliva, Alexis Rosasco, Whitney Meyer
Ærlig og personlig provo-debattør med holdning og engagement. Dybe emner, der ofte udfordrer tabu belagte emner. En vidensbegærlig og struktureret mand, der som udgangspunkt behandler alle med respekt - med mindre det tjener et højere og vigtigere mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.