Plakat for filmen "Icarus"
Not rated yet!

Icarus

Overview

For år tilbage arbejdede KGB lejemorderen Edward Genn - kodenavn Icarus som sleeper agent i USA. Da Sovjetunionen kollapser, står han pludselig i et fremmed land uden nogen at stole på. Men Edward griber chancen og starter på en frisk med ny identitet, familie og en forretning, der på sigt skal få ham helt væk fra jobbet som lejemorder. Men nogen kender Edwards identitet, og pludselig er han midt i en kamp for livet, hvor han må udmanøvrere den ene hitman efter den anden. Og da de også begynder at gå efter hans familie, er alt på spil, og nu er Edward tvunget til at se fortiden i øjnene og finde ud af hvem der vil ham til livs, før det er for sent.

Metadata
Title Icarus
Original Title Icarus
Homepage
Languages Russian, English
Release Date 9 februar 2010
Runtime
Details
Movie Media DVD
Movie Rating Not rated
Movie Language English
Movie Subtitles Danish
Images
Actors
Starring: Samantha Ferris, David Lewis, Bo Svenson, Katelyn Mager, Lindsay Maxwell, Monique Ganderton, Marian Koprada, John Tench, Mike Carpenter, Dolph Lundgren, Stefanie von Pfetten
Ærlig og personlig provo-debattør med holdning og engagement. Dybe emner, der ofte udfordrer tabu belagte emner. En vidensbegærlig og struktureret mand, der som udgangspunkt behandler alle med respekt - med mindre det tjener et højere og vigtigere mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.