Plakat for filmen ""
Not rated yet!

Klokkeren fra Notre Dame II

Klokkeren fra notre 2

20021 h 03 min
Overview

Klokkeren fra Notre Dame II har naturligvis en del fællestræk med etteren. Omgivelserne er de samme, og personerne er de samme. I denne omgang får Quasimodo lyst til en kæreste, men beklageligvis forelsker han sig i en kvinde, der står i ledtog med en særdeles usympatisk tyv, som vil stjæle Notre Dames fornemste klokke, den juvelbesatte La Fidel. 2'eren, der er mindre end en time lang, er væsentligt dårligere tegnet end den første film, mens der til gengæld er færre sukkersøde sange. Historien er naturligvis ikke så tidløs og fascinerende som originalen, men på den anden side er det en klar fordel, at den er mindre barsk end etteren. Ondskaben er mere "børnevenlig", om man vil.

Metadata
Title Klokkeren fra Notre Dame II
Original Title The Hunchback of Notre Dame II
Languages French, English
Release Date 5 februar 2002
Runtime 1 h 03 min
Details
Movie Media DVD
Movie Rating Not rated
Movie Language Danish
English
Norwegian
Movie Subtitles Danish
English
Norwegian
Images
Actors
Starring: Tom Hulce, Jennifer Love Hewitt, Kevin Kline, Michael McKean, Demi Moore, Haley Joel Osment, Jason Alexander, Charles Kimbrough, Jane Withers, Paul Kandel, Jim Cummings, Joe Lala, Frank Welker, April Winchell, Bridget Hoffman, Tara Strong, Philece Sampler
Ærlig og personlig provo-debattør med holdning og engagement. Dybe emner, der ofte udfordrer tabu belagte emner. En vidensbegærlig og struktureret mand, der som udgangspunkt behandler alle med respekt - med mindre det tjener et højere og vigtigere mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.