Plakat for filmen ""
Not rated yet!

James Bond: The World Is Not Enough

19992 h 08 min
Overview

Da den elegante Agent 007 får til opgave at beskytte arvingen til en olieformue, kastes han hovedkulds ud i en forrygende og livsfarlig duel med den skånselsløse terrorist Renard, der er ufølsom overfor smerte. Han er derfor så godt som usårlig og udgør en af Bonds farligste modstandere nogensinde. Med åndeløs spænding, kraftfulde skuespilpræstationer og uforglemmelig action er dette en eksplosiv Bond-thriller.

Metadata
Title James Bond: The World Is Not Enough
Original Title The World Is Not Enough
Homepage
Languages English, Russian
Release Date 8 november 1999
Runtime 2 h 08 min
Details
Movie Media Blu-ray
Movie Rating Not rated
Movie Language English
Movie Subtitles Danish
Images
No images were imported for this movie.
Actors
Starring: Pierce Brosnan, Sophie Marceau, Robert Carlyle, Denise Richards, Robbie Coltrane, Desmond Llewelyn, John Cleese, Maria Grazia Cucinotta, Samantha Bond, Michael Kitchen, Colin Salmon, David Calder, Serena Scott Thomas, Judi Dench, Ulrich Thomsen, Claude-Oliver Rudolph, Patrick Malahide, Omid Djalili, Jeff Nuttall, John Albasiny
Ærlig og personlig provo-debattør med holdning og engagement. Dybe emner, der ofte udfordrer tabu belagte emner. En vidensbegærlig og struktureret mand, der som udgangspunkt behandler alle med respekt - med mindre det tjener et højere og vigtigere mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.