Plakat for filmen ""
Not rated yet!

Busters verden

19841 h 31 min
Overview

Buster Oregon Mortensen er sønnesøn af Den Store Osmann ­ kanonkongen fra Husum. Selv er han en lille iderig fantast med en mere jordnær og arbejdsløs tryllekunstner til far og en hårdt arbejdende mor samt en lille, lettere handicappet søster, der ligesom Buster også har et ret poetisk forhold til livet. Nabokonen fru Larsen er måske nok den, der forstår Buster allerbedst men desværre ligger hun i bogstaveligste forstand på det sidste. Buster har det med at komme i klemme på skolen, hvor kravene til eleverne er alt andet end alskens tryllerier. Hans værste uvenner Stig-Ole og Store-Lars ­de evige plageånder ­ er altid på nakken af ham. Godt nok har Buster hverken mange muskler eller en cykel med 16 gear, men med sin gode fantasi er han alligevel ikke så dårligt rustet til en verden, hvor "folk med begge ben på jorden ikke hænger på træerne"!

Metadata
Title Busters verden
Original Title Busters verden
Country  Denmark
Languages Danish
Release Date 1 januar 1984
Runtime 1 h 31 min
Details
Movie Media DVD
Movie Rating Not rated
Movie Language Danish
Movie Subtitles None
Images
Actors
Starring: Mads Bugge Andersen, Katarina Stenbeck, Peter Schrøder, Katja Miehe-Renard, Signe Dahl Madsen, Jannie Faurschou, Berthe Qvistgaard, Buster Larsen, Lillian Tillegreen, Ole Thestrup, Kirsten Rolffes, Bent Raahauge Jørgensen, Martin Krakauer, John Riedl, Emil Klem, Helen Svanholt, Bent Biran, Rudolf Brink, Ane Hauge Hyllen Mikkelsen, Ingelise Ullner, Else Jørgensen, Søren Frølund, Ole Borg, Nina Christoffersen, Ulla Britt Nielsen, John Berglund
Ærlig og personlig provo-debattør med holdning og engagement. Dybe emner, der ofte udfordrer tabu belagte emner. En vidensbegærlig og struktureret mand, der som udgangspunkt behandler alle med respekt - med mindre det tjener et højere og vigtigere mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.