Jeg har over de sidste par uger udgivet 4 indlæg omkring prostitution med nogle dejligt åbne og positive overskrift – eller noget..! Baggrunden for indlæggene var tre ting. Dels fortalte en kær veninde mig om sin historie. Hun fortalte om, hvordan hun var havnet i prostitutionens onde hjul, hvordan hendes krop blev en salgsvare, og hvad der førte op til prostitutionen. Jeg var dybt chokeret, hendes historie måtte bare ud…

Prostitution Prostitution ProstitutionJeg var forfærdet over hendes historie, og spurgte om jeg måtte skrive om den i al anonymitet. Det fik jeg lov til, og det var første trin til en serie om prostitution. På cirka samme tid fik jeg en invitation til at synes godt om en side på Facebook. Invitationen kom fra en kær ven, som også var aktiv omkring budskabet. Siden hedder “Aldrig din skyld” og slår på, at kvinder mistænkeliggøres og får frataget offer-rollen ved seksuelle overfald og andre overgreb. Jeg kan faktisk godt lide budskabet og støtter gerne op om det, omend jeg ikke er helt enig i, at de sætter det op som hårdt mod hårdt.

Den tredje ting var også på Facebook, og trods det at jeg netop har eftersøgt det, kan jeg ikke finde det. Det handlede netop om prostitution versus overgreb. Men det var meget lidt dækkende og ringe dokumenteret. Jeg skal ikke prale af, at mine indlæg er veldokumenterede, for det er de ikke. Men jeg kender flere af hovedpersonerne, og har tillid til deres sandfærdighed.

Prostitution som serie

  1. Tvangsluder
  2. Karriereluder
  3. Narkoluder
  4. iPhone luder

Prostitution Prostitution ProstitutionJeg skriver ikke indlæg med dokumentaristisk formål, men derimod som debatoplæg og provokationsoplæg. Jeg har ikke behov for bredden, hvis jeg kan skabe en aktiv debat i det lidt snævre. Men del endeligt gerne mine oplæg, måske er du dermed behjælpelig med at ramme dem, oplæggene vedrører.

Prostitution er efter min bedste overbevisning en nedværdigende situation. Det er usundt for samfundet, og det er usundt både for køber og sælger. Det sker, at en prostitueret træder frem og siger “Det her er for fedt, det er lige hvad jeg ønsker at lave”. Men det er måske 1 af 20 (Læs: totalt udokumenteret påstand), og hvad synes resten så. I virkeligheden..? Jeg tror ikke på den “lykkelige luder”. Men hvad er DIT indtryk?

Ærlig og personlig provo-debattør med holdning og engagement. Dybe emner, der ofte udfordrer tabu belagte emner. En vidensbegærlig og struktureret mand, der som udgangspunkt behandler alle med respekt - med mindre det tjener et højere og vigtigere mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.