Du er så klam din lille lede luder! Tvangsluder min bare! Næh du, drop nu det luder-pis og find dig et job. Du skal da ikke komme med dine latterlige undskyldninger for, hvorfor du er en samfundsnasser.

Barn, snart tvangsluder - klamme luder!
Pige omfavner bamse – Arkivfoto (denne pige er ikke den omtalte pige i artiklen)

For nogen tid siden mødte jeg en kvinde, som i dele af sit liv havde levet af prostitution. Hun fortalte aldrig rigtigt nogen om det, og det var meget tydeligt at se og mærke på hende, at det var en tung byrde for hende. Byrden var så tung, at hun kun i meget overordnede beskrivelser kunne fortælle, hvad der var sket, hvornår det var sket, og ikke mindst hvorfor det var sket.

Kvinden havde i sin opvækst været udsat for forskellige typer af seksuelle overgreb, foretaget af lidt ældre brødre og fætre (jeg er usikker på antallet). Overgrebene stod på i adskillige år, og samtidig med at drengene morede sig, led den lille pige større og større skade. Hun blev indesluttet, distancerende og bange – og så blev hendes forhold til seksualitet fuldstændigt ødelagt.

Hvis jeg tager styringen er det ikke overgreb – så er jeg bare en lille tvangsluder pige

Da den lille pige var blevet pre-teenager skete endnu en ting, som aldrig burde være sket. Pigen blev tilbudt at sælge sig selv. Køber var en voksen, en fremmed mand. Ude af stand til at træffe en reel beslutning efter et mangeårigt og stadig aktivt misbrug, gik pigen med manden. Hun var nået til en konklusion, at når hun alligevel skulle have sin krop misbrugt, ville hun hellere selv tage styringen. Så hun tog styringen..! Pigen var 12 år gammel – hun havde ikke styringen.

Prostitutionen varede ved i årevis, i perioder uden kunder, men i andre perioder havde hun 2-3 kunder dagligt, kunder der købte hendes fysiske krop, uden nogen som helst hensyntagen til hendes følelser og psyke i øvrigt. Kvinden var nået slutningen af 20’erne, hun havde været i langvarrigt kæresteforhold, og hun havde fået to børn, men hun havde stadig aldrig været en ligeværdig part.

Kvinden var hele vejen så gennemsyret og mishandlet af seksuelle overgreb, at det næsten var givet på forhånd, at hun ville ende som den tvangsluder. De drenge, der foretog de indledende overgreb, var naturligvis voldtægtsmænd. Men de der købte hendes unge ødelagte krop som et onani apparat med puls, de gjorde da ingenting forkert. Hun var jo bare en lille klam luder – I K K E ?

Hvor er den klamme luder? Husker du for eksempel Tøndersagen?

Så lad da være, din klamme tvangsluder!

H V E M skal lade være? Jeg har ikke oplevet, og aldrig hørt om en P R O S T I T U E R E T (ja det hedder de!), der ubetinget frivilligt sælger sin krop til mænds lemfældige tilfredsstillelse. Solgt som et udtjent onani apparat. Hvem gør det frivilligt, og hvem er det i virkeligheden, der er K L A M ?

Følg med i næste afsnit ”Karriereluder – Prostitution tema indlæg 2 af 4”, som er klar om en uge.

Jesper Bjørn Schlæger har ingen relation eller deltagelse i sider eller aktioner omkring prostitution. Indlægget er skrevet på eget initiativ, og med baggrund i observationer i offentligheden og medierne. Kommentarer, indlæg og holdninger på sider, som denne artkel linker til, er ikke nødvendigvis delt herfra.

Jesper Bjørn Schlæger

Ærlig og personlig provo-debattør med holdning og engagement. Dybe emner, der ofte udfordrer tabu belagte emner. En vidensbegærlig og struktureret mand, der som udgangspunkt behandler alle med respekt - med mindre det tjener et højere og vigtigere mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.