Laver du andet end at skyde junk i din arm, og lokke intetanende uskyldige mænd til at have sex med dig? Du er da bare en narkoluder!

Hvor jeg voksede op, var narkoluder noget man talte nedladende om. De var samfundets slam, føj hvor kunne vi ikke lide dem. Men der hvor jeg voksede op, havde vi også sociale udfordringer. Vi var ikke i toppen af den sociale fødekæde, men ludere? Det kunne vi aldrig blive!

Jeg kender en pige! Vi voksede op sammen, vi legede sammen. Vi var glade og kede sammen, vi gik i skole sammen. Hendes familie var nogenlunde ligedanne splittet som min egen, og hun blev ikke behandlet ret godt derhjemme. Jeg vidste det godt, men hvad kan en ung dreng gøre, og jeg vidste ikke alt. Langt fra! Pigens stedfar drak alt for meget alkohol, han røg dagligt hash, og piller tog han for sjov og for at blive beroliget. Men hans værste misbrug, det var af pigen.

Jeg ved ikke hvor meget eller hvor ofte, jeg ved ikke hvornår det begyndte og hvornår det endte, men i starten af teenage årene lærte jeg om hendes hemmelighed. Kort derefter gled vi ganske langsom fra hinanden, dels på grund af noget flytning, dels fordi vi begge havde destruktive udviklinger – i forskellige retninger.

Narkoluder fastholdes i prostitution på grund af sit narkomisbrug - Arkivfoto
Narkoluder fastholdes i prostitution på grund af sit narkomisbrug – Arkivfoto

I dag er pigen stadig mig bekendt. Vi har en kontakt, omend meget løs. Hun er en af de klamme ludere. Hun er en skide narkoluder. Hun er et tilfældigt objekt, som vi mænd med fuld berettigelse og overlæg kan købe for en skilling, og pludseligt er hendes krop omdannet til et beskidt onani-apperatur. Hvor er hun dog klam!

Dårlig undskyldning, narkoluder!

Men er det ikke bare en totalt dårlig undskyldning at vælge prostitution af egen fri vilje, bare fordi man selv har knaldet med sin stedfar engang? Jo den vinkel kunne man da også tage. Lige så vel som man kunne vælge at sige, at alle fodgængere selv har valgt at blive trafikdræbt, når de går rundt på fortovet. Er det ikke nogenlunde samme vinkel?

Pigen her startede et misbrug af euforiserende stoffer som ganske ung. Det gjorde hun for at flygte fra de rædsler, som stedfaren, udsatte hende for. Det var et stofmisbrug, der fulgte hende, og blev værre. Og det er der stadig i dag. Men stofferne er dyre, og umulige for hende at finansiere ved normalt arbejde. Så hun kan sælge stoffer – eller sælge sig selv. Hun har ikke andre valg. Men de valg er der alene, fordi der er købere til dem. Men ja, føj hun er da en klam luder……….

Hvor er den klamme luder? Kender du alle dine barndomsvenner i dag?

Så lad da være, din klamme narkoluder!

H V E M skal lade være? Jeg har ikke oplevet, og aldrig hørt om en P R O S T I T U E R E T (ja det hedder de!), der ubetinget frivilligt sælger sin krop til mænds lemfældige tilfredsstillelse. Solgt som et udtjent onani apparat. Hvem gør det frivilligt, og hvem er det i virkeligheden, der er K L A M ?

Følg med i næste afsnit ”iPhone luder – Prostitution tema indlæg 4 af 4”, som er klar om en uge. Du kan også læse de forrige indlæg om “Tvangsluder” og “Karriereluder”

Jesper Bjørn Schlæger har ingen relation eller deltagelse i sider eller aktioner omkring prostitution. Indlægget er skrevet på eget initiativ, og med baggrund i observationer i offentligheden og medierne. Kommentarer, indlæg og holdninger på sider, som denne artkel linker til, er ikke nødvendigvis delt herfra.

Jesper Bjørn Schlæger

 

Ærlig og personlig provo-debattør med holdning og engagement. Dybe emner, der ofte udfordrer tabu belagte emner. En vidensbegærlig og struktureret mand, der som udgangspunkt behandler alle med respekt - med mindre det tjener et højere og vigtigere mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.