Plakat for filmen ""
Not rated yet!

Abernes planet: Opgøret

20172 h 20 min
Overview

Caesar og hans aber bliver tvunget ind i en dødbringende konflikt med en gruppe svært bevæbnede mennesker under ledelse af den nådesløse Oberst. Aberne lider store tab, og Caesar må kæmpe en indre kamp med sine instinkter for at kunne planlægge og starte jagten på retfærdighed for sine artsfæller. Rejsen bringer Caesar ansigt til ansigt med Obersten, og de står over for et slag, der vil afgøre skæbne for deres arter og fremtiden for planeten.

Metadata
Title Abernes planet: Opgøret
Original Title War for the Planet of the Apes
Homepage
Languages English
Release Date 11 juli 2017
Runtime 2 h 20 min
Details
Movie Media Blu-ray
Movie Rating Not rated
Movie Language English
Movie Subtitles Danish
Images
No images were imported for this movie.
Actors
Starring: Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Karin Konoval, Terry Notary, Ty Olsson, Michael Adamthwaite, Toby Kebbell, Judy Greer, Sara Canning, Max Lloyd-Jones, Devyn Dalton, Aleks Paunovic, Amiah Miller, Gabriel Chavarria, Alessandro Juliani, Chad Rook, Timothy Webber, Roger Cross, Mercedes de la Zerda
Ærlig og personlig provo-debattør med holdning og engagement. Dybe emner, der ofte udfordrer tabu belagte emner. En vidensbegærlig og struktureret mand, der som udgangspunkt behandler alle med respekt - med mindre det tjener et højere og vigtigere mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.