Plakat for filmen ""

Vaiana

Vaiana sætter sejl og tager ud på en risikabel færd for at redde sit folk. Undervejs møder hun den tidligere så mægtige halvgud Maui, og sammen krydser de havet på på en sjov og actionmættet rejse.

20161 h 53 min
Overview

En pige lever et trygt liv på en polynesisk ø i Stillehavet, og hun er samtidig høvdingens datter. For alt i verden må hun ikke bevæge sig ud på havet men er alligevel fascineret af det blå dyb. Da øens planter og havets fisk begynder at forsvinder, hænger det måske sammen med halvguden Maui. Det bliver starten på en eventyrlig rejse for at genskabe naturens balance.

Metadata
Title Vaiana
Original Title Moana
Homepage
Languages English
Release Date 23 november 2016
Runtime 1 h 53 min
Details
Movie Media Blu-ray
Movie Rating Very good
Movie Language English
Danish
Movie Subtitles Danish
Actors
Starring: Auli'i Cravalho, Dwayne Johnson, Rachel House, Temuera Morrison, Jemaine Clement, Nicole Scherzinger, Alan Tudyk, Louise Bush, Chris Jackson, Oscar Kightley, Troy Polamalu, Puanani Cravalho
Ærlig og personlig provo-debattør med holdning og engagement. Dybe emner, der ofte udfordrer tabu belagte emner. En vidensbegærlig og struktureret mand, der som udgangspunkt behandler alle med respekt - med mindre det tjener et højere og vigtigere mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.