Plakat for filmen ""

Lego Ninjago Filmen

Her skal ninjaer og samuraier kæmpe mod drager, hære af slangemænd og en forvist krigsherre, der forsøger at komme tilbage til magten.

Overview

I dette Ninjago biografeventyr oplever vi den unge Lloyd, også kendt som Den Grønne Ninja, kæmpe for Ninjago City sammen med hans venner, der alle er hemmelige krigere og LEGO bygmestre. Ført an af Kung Fu Master Wu, der er lige så vittig, som han er klog, må de bekæmpe den onde krigsherre Garmadon, den slemmeste fyr nogensinde, som tilfældigvis også er Lloyds far. Den episke kamp mellem far og søn vil sætte hans seje, men noget udisciplinerede team af moderne Ninjaer på en prøve, da de nu skal lære at styre deres egoer, og stå sammen, for at frigøre deres sande kræfter.

Metadata
Title Lego Ninjago Filmen
Original Title The LEGO Ninjago Movie
Homepage
Languages English, Norwegian
Release Date 21 september 2017
Runtime
Details
Movie Media Blu-ray
Movie Rating Average
Movie Language Danish
English
Movie Subtitles Danish
Actors
Starring: Dave Franco, Justin Theroux, Fred Armisen, Abbi Jacobson, Olivia Munn, Kumail Nanjiani, Michael Peña, Zach Woods, Jackie Chan, Randall Park, Retta, Charlyne Yi, Chris Hardwick, Robin Roberts, Michael Strahan, David Burrows, Ali Wong, Todd Hansen, Doug Nicholas, Pearl, Ruby
Ærlig og personlig provo-debattør med holdning og engagement. Dybe emner, der ofte udfordrer tabu belagte emner. En vidensbegærlig og struktureret mand, der som udgangspunkt behandler alle med respekt - med mindre det tjener et højere og vigtigere mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.