Plakat for filmen "Lost in Translation"
Not rated yet!

Lost in Translation

Overview

Charlotte er i Tokyo med sin mand John, der er fotograf og travlt optaget af arbejde. Charlotte tilbringer derfor det meste af tiden alene på hotellet og hér møder hun skuespilleren Bob Harris der er i Tokyo for at indspille en whiskyreklame. Han har fået en særdeles lukrativ kontrakt, men han er udmattet og træt af det hele – ikke mindst konen, der ringer til ham flere gange dagligt fra Los Angeles for at høre hans mening om indretningen af deres hus.

Metadata
Title Lost in Translation
Original Title Lost in Translation
Homepage
Languages Japanese, English
Release Date 31 august 2003
Runtime
Details
Movie Media DVD
Movie Rating Not rated
Movie Language English
Movie Subtitles Danish
Actors
Starring: Bill Murray, Scarlett Johansson, Anna Faris, Giovanni Ribisi, Akiko Takeshita, Kazuyoshi Minamimagoe, Kazuko Shibata, Take, Fumihiro Hayashi, Hiroko Kawasaki, Daikon, Catherine Lambert, Daiamondo Yukai, Akiko Monô, Françoise Dubois, Gregory Pekar, Ikuko Takahashi, Osamu Shigematu, Takashi Fujii, Lisle Wilkerson, Nancy Steiner, Kazuo Yamada
Ærlig og personlig provo-debattør med holdning og engagement. Dybe emner, der ofte udfordrer tabu belagte emner. En vidensbegærlig og struktureret mand, der som udgangspunkt behandler alle med respekt - med mindre det tjener et højere og vigtigere mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.