Plakat for filmen ""
Not rated yet!

Lev stærkt

20141 h 26 min
Overview

Filmen 'Lev stærkt' handler om Nik og Martin, der er et par bedste venner med benzin i blodet. De elsker at snakke om biler, at fikse biler og køre meget, meget hurtigt i biler. Deres tid som unge drenge får dog en meget brat afslutning, da Martin kommer til at køre en kvinde ihjel, og derfor ryger i fængsel. Nik bærer også en stor del af skylden for uheldet, men kan ikke mande sig selv op til at tage ansvaret. I stedet bliver han uforvarende forelsket i Martins kæreste Signe og hun i ham. Nik ved, at han lever på en løgn, men kan ikke få sig selv til at sige sandheden - velvidende at den en dag vil indhente ham.

Metadata
Title Lev stærkt
Original Title Lev stærkt
Homepage
Country  Denmark
Languages Danish
Release Date 24 juni 2014
Runtime 1 h 26 min
Details
Movie Media Blu-ray
Movie Rating Not rated
Movie Language Danish
Movie Subtitles None
Images
No images were imported for this movie.
Actors
Starring: Cyron Melville, Jakob Oftebro, Danica Curcic, Joakim Ingversen, Caspar Jexlev Fomsgaard, Natalie Madueño, Josephine Park, Sophia Hvidtfelt, Hadi Ka-Koush, Niels Anders Manley, Esben Andersen, Max Raundahl, Thomas Chaanhing, Martin Greis, Peter Hald, Thomas Nielsen, Jan Jensen, Søren Houlberg, Phillip Møller, Christina Palmkvist, Alexander Karim, Alexander Öhrstrand, Bue Wandahl, Nikoline Maria Flørnæss Brandenborg, Dennis Petersen
Ærlig og personlig provo-debattør med holdning og engagement. Dybe emner, der ofte udfordrer tabu belagte emner. En vidensbegærlig og struktureret mand, der som udgangspunkt behandler alle med respekt - med mindre det tjener et højere og vigtigere mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.