Plakat for filmen ""
Not rated yet!

James Bond: Die Another Day

20022 h 13 min
Overview

Den 20. film i verdens mest populære filmserie tager sit udgangspunkt i den demilitariserede zone mellem Nord- og Sydkorea, hvor Bond kaster sig ud i en jagt med luftpudetanks(!), der ender galt.Efter at være sat ud af spillet i længere tid, ender Bond i Hong Kong, hvorefter turen går til Cuba og et heftigt møde med den ultralabre agent Jinx. Og i London møder 007 endnu en smuk agent, der ligesom Jinx spiller en betydningsfuld rolle i jagten på den spektakulære diamantsmugler og multimilliardær Gustav Graves.Det kolde spor er varmt og jagten på Graves, der ledsages af sin ondskabsfulde og halvt muterede bodyguard Zao, fortsætter til Island, hvor Bond - og verden - bliver vidne til den kolossale kraft, superskurkens nyudviklede våben besidder.Til sidst ender vi i Korea, hvor det hele startede, og hvor den endelige konfrontation er uundgåelig.

Metadata
Title James Bond: Die Another Day
Original Title Die Another Day
Homepage
Release Date 17 november 2002
Runtime 2 h 13 min
Details
Movie Media Blu-ray
Movie Rating Not rated
Movie Language English
Movie Subtitles Danish
Actors
Starring: Pierce Brosnan, Halle Berry, Rosamund Pike, Rick Yune, Toby Stephens, John Cleese, Lawrence Makoare, Michael Madsen, Will Yun Lee, Judi Dench, Kenneth Tsang, Emilio Echevarría, Mikhail Gorevoy, Colin Salmon, Samantha Bond, Madonna, Rachel Grant, Simón Andreu, Mark Dymond, Vincent Wong, Deborah Moore
Ærlig og personlig provo-debattør med holdning og engagement. Dybe emner, der ofte udfordrer tabu belagte emner. En vidensbegærlig og struktureret mand, der som udgangspunkt behandler alle med respekt - med mindre det tjener et højere og vigtigere mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.