Plakat for filmen ""
Not rated yet!

ID:A Identitet Anonym

20111 h 40 min
Overview

I den danske thriller 'ID:A' vågner Aliena op ved en flod i Frankrig med et stort ar på maven og en taske med 2 millioner Euro, men uden erindring om hvad der er sket, eller hvem hun er. Aliena søger tilflugt i den nærmeste by og opdager, at hun bliver jagtet af mystiske mænd. Med hjælp fra den lokale franske hotelejer slipper hun væk fra sine forfølgere. Ved et tilfælde går det op for Aliena, at hendes accent er dansk, og hun beslutter sig for at tage til Danmark i håb om at genfinde sin identitet. Da hun ankommer til Danmark, møder hun den internationale operasanger Just Ore. Han bliver udgangspunktet for hendes søgen, og langsomt begynder puslespillet at falde på plads for hende. Aliena opdager, at hun stadig er forfulgt og erfarer hurtigt, at hendes fortid er mere kompliceret end som så. 'ID:A' har Tuva Novotny fra 'Sandheden om mænd' og 'Kandidaten' i hovedrollen.

Metadata
Title ID:A Identitet Anonym
Original Title ID:A
Homepage
Country  Denmark
Languages Danish, English, Polish
Release Date 24 november 2011
Runtime 1 h 40 min
Details
Movie Media DVD
Movie Rating Not rated
Movie Language Danish
Movie Subtitles Danish
Images
Actors
Starring: Flemming Enevold, Carsten Bjørnlund, Arnaud Binard, Jens Jørn Spottag, Tuva Novotny, Marie Louise Wille, Rogier Philipoom, John Buijsman, Françoise Lebrun, Koen Wouterse, Simon Van Lammeren, Josef Tödtling, Finn Nielsen, Henrik Prip, Ann Hjort, Joen Bille, Slavo Bulatovic, Philippe Van Den Bergh, Jens Sætter-Lassen, Anne Christine Bech, Lars Thiesgaard, Christina Mølgård, Hans Henrik Clemensen, Tara Uitterlinden, Ron Groenewoud, Marco Rollot, Pierre Lelieu
Ærlig og personlig provo-debattør med holdning og engagement. Dybe emner, der ofte udfordrer tabu belagte emner. En vidensbegærlig og struktureret mand, der som udgangspunkt behandler alle med respekt - med mindre det tjener et højere og vigtigere mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.