Plakat for filmen ""

Bring It On: Fight to the Finish

20091 h 42 min
Overview

Christina Milian spiller hovedrollen som den frække cheerleader-anfører Lina Cruz, der får vendt op og ned på hele sit liv, da hendes familie flytter fra storbyen LA til badebyen Malibu. På den nye skole kommer Lina op og toppes med Avery, som er en ultra-konkurrence-orienteret super-cheerleader. Samtidigt falder Lina for Averys supernuttede bror, Evan. Lina smider normalt ikke håndklædet i ringen, men kan det mon lykkes hende at danne en ny cheerleadergruppe, som kan slå Averys hold ved The Spirit Championships? Og samtidig beholde Evan som sin kæreste? Filmen er spækket med hot musik, kamp til stregen og vildt sjove indslag.

Metadata
Title Bring It On: Fight to the Finish
Original Title Bring It On: Fight to the Finish
Languages Spanish, English
Release Date 31 juli 2009
Runtime 1 h 42 min
Details
Movie Media DVD
Movie Rating Good
Movie Language English
Movie Subtitles Danish
Images
Actors
Starring: Christina Milian, Nikki SooHoo, Cody Longo, Rachele Brooke Smith, Holland Roden, Brittany Anne Pirtle, Laura Cerón, David Starzyk, Gabrielle Dennis, Meagan Holder, Brandon Gonzales, Aliyah Nixon
Ærlig og personlig provo-debattør med holdning og engagement. Dybe emner, der ofte udfordrer tabu belagte emner. En vidensbegærlig og struktureret mand, der som udgangspunkt behandler alle med respekt - med mindre det tjener et højere og vigtigere mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.