Plakat for filmen ""
Not rated yet!

Barbie præsenterer Tommelise

20091 h 15 min
Overview

Barbie præsenterer historien om Tommelise i en moderne genfortælling af det klassiske eventyr. Oplev historien om den lillebitte pige Tommelise, der lever i harmoni med naturen i Twillerbees™ magiske verden skjult mellem markens blomster. Den forkælede pige Makena får sit ønske opfyldt, så Tommelise og hendes to venners lille blomsterverden bliver gravet op og flyttet til en overdådig lejlighed i byen. Her får de kendskab til byggeplaner, som truer med at destruere hele Twillerbees™ verden! Ved hjælp af naturens magi beviser Tommelise, at selv den allermindste person kan gøre en stor forskel.

Metadata
Title Barbie præsenterer Tommelise
Original Title Barbie Presents: Thumbelina
Homepage
Languages English
Release Date 24 februar 2009
Runtime 1 h 15 min
Details
Movie Media DVD
Movie Rating Not rated
Movie Language Danish
English
Movie Subtitles Danish
Images
No images were imported for this movie.
Actors
Starring: Kelly Sheridan, Anna Cummer, Kelly Metzger, Tabitha St. Germain, Cathy Weseluck, Kathleen Barr, Peter New, Brian Drummond, Louis Chirillo, Garry Chalk, Mackenzie Gray, France Perras, Ashleigh Ball, Natasha Calis, Sean Thomson, Allison Cohen
Ærlig og personlig provo-debattør med holdning og engagement. Dybe emner, der ofte udfordrer tabu belagte emner. En vidensbegærlig og struktureret mand, der som udgangspunkt behandler alle med respekt - med mindre det tjener et højere og vigtigere mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.