Jesper og morfar - et glædeligt øjeblik

Hvordan oplevede du barndommen? Havde du en lykkelig barndom? Du havde da en lykkelig barndom, ikke? Jeg kan da huske, når vi har besøgt jer… Det var da ikke så slemt…! Hvordan kan du sige, at…?

På trehjulet cykel i barndommenJeg har fået spørgsmålene så utroligt mange gange. Ofte kommer de fra nogle af de mennesker, der selv har oplevet sig som en integreret del af vores familie, men som i virkeligheden ikke har haft en reel fornemmelse af, hvad der skete, og hvornår det skete. Det er utroligt svært at beskrive noget som sin egen barndom, og holde det fuldstændigt objektivt. Ikke fordi jeg som sådan er i tvivl om sandheden, relevans eller graden af subjektivitet. Jeg ved, at mine fortællinger er subjektive, for de er set fra mine øjne. Set fra et barn og en teenager. Set fra et menneske. Og mennesker er subjektive.

Barndommen i afsnit

Historien om barndommen er indtil videre begrænset til fire indlæg. Fire indlæg fordi der er fire hovedtemaer eller tidsperioder, som det føles naturligt at afgrænse til. De fire indlæg er:

De fortæller på enkelt vis, hvordan jeg oplevede, hvad der skete.

Og når du har læst alle fire afsnit, og stadig ønsker at stille mig spørgsmålet..:

Ja, jeg havde en god barndom – troede jeg

Ærlig og personlig provo-debattør med holdning og engagement. Dybe emner, der ofte udfordrer tabu belagte emner. En vidensbegærlig og struktureret mand, der som udgangspunkt behandler alle med respekt - med mindre det tjener et højere og vigtigere mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.