Plakat for filmen ""

Sorte kugler

Den fallerede ejendomsmægler Alex Kleins liv er på katastrofekurs. Ikke nok med at markedet og hans karriere ligner en Trabant fra før Murens fald, han har også en kone med succes. Og en familie med irriterende vaner. Og kunder med dårlig smag og for mange penge.Og 14-årige barristaer, som tror de kan kende forskel på højlandskaffe, indsamlet af jomfruer ved midnatstide og den fra Brugsen. Så der er rigeligt at være bitter over. Det er […]

Plakat for filmen ""

Anders Matthesen: vender tilbage

Med dette show vender Anders Matthesen tilbage til scenen- tilbage til stand-up genrens rå form: Én mand – én mikrofon og ét kæmpegrin hver 6. sekund.Mine to sidste shows har været lidt mere konceptuelle – Anden på coke? var nærmest teater… Jeg har savnet at lave klassisk stand-up med den intimitet og frihed til improvisation, der hører med til disciplinen. Jeg vil i mit nye show forsøge at skabe en råhed man kender fra stand-up […]

Plakat for filmen "Anden live i Cirkusbygningen - Hva' snakker du om?"

Anders Matthesen: Anden live i Cirkusbygningen – Hva’ snakker du om?

Anders “Anden” Matthesens anmelderroste Stand-up show, der fik publikum rundt om på de danske teatre til at skrige af grin (eller skride i pausen) i 2000 – 2001.Om et show der deler navn med Børneradios populære satire cd (som er lavet af den samme mand) …men som alligevel er noget helt andet!Om et Onemandshow med 4 mand på scenen?Om 2 timers varieret komik, lige fra klassisk stand-up til musik, sketches og et væld af gæster.

Plakat for filmen "Anders Matthesen: Anden På Coke?"

Anders Matthesen: Anden På Coke?

Den seneste stand-up dvd fra Danmarks største komiker. ”Anden paa coke?” turnerede rundt i hele landet i 2006 og blev set live af over 100.000 mennesker.Anden tager stand-up comedy genren videre til et niveau ikke tidligere set herhjemme. Der er kulisser, der er scenografi, der er multimedia men i bund og grund er det alligevel bare stand-up, når det er allerbedst!

Plakat for filmen "Anders Matthesen: 9 Års Jubilæum"

Anders Matthesen: 9 Års Jubilæum

Dear friends, this is my 9 year anniversary DVD. It contains material that I have written and performed with since I started as a comedian in 1993 – both new 9 year anniversary. I have chosen not to have any “bonus material” with, for the simple reason that virtually EVERYTHING that I have made that have not previously been published, found on this DVD.