Plakat for filmen "X-Men: Apocalypse"

X-Men: Apocalypse

Den allerførste og allerstærkeste af X-Men-mutanterne var Apocalypse, der blev tilbedt som en gud for tusinder af år siden. Nu er den udødelige supermutant atter genopstået, og han er vred over tingenes tilstand. For at udrense og genstarte menneskeheden hverver han en gruppe desillusionerede mutanter med Magneto i spidsen. Så er det op til Professor X og hans hold af gode mutanter at redde verden!

Plakat for filmen ""

X-Men: First class

Se, hvordan det hele begyndte, i dette første kapitel af X-MEN-sagaen. Inden Charles Xavier og Erik Lehnsherr blev Professor X og Magneto, var de to unge mænd, som opdagede deres kræfter for første gang. Før de blev fjender, var de bedste venner og samlede et elite-team af mutanter for at danne X-Men i et forsøg på et forhindre tredje verdenskrig!

Plakat for filmen "Troja"

Troja

Trojanske prins Paris stjæler smukke dronning Helena fra kong Menelaus. Menelaus overtaler sin bror Kong Agamemnon til at samle en hær for at tage til Troja og hente Helena. I virkeligheden er Agamemnon ude efter byens rigdomme, men Troja aldrig blevet indtaget og forsvaret ledes af den drabelige Hektor. Heldigvis er den tilsyneladende uovervindelige Achilleus på belejrenes side.

Plakat for filmen "Star Wars: Episode II - Attack of the Clones"

Star Wars: Episode II – Attack of the Clones

Ten years after the invasion of Naboo, the galaxy is on the brink of civil war. Under the leadership of a renegade Jedi named Count Dooku, thousands of solar systems threaten to break away from the Galactic Republic. When an assassination attempt is made on Senator Padmé Amidala, the former Queen of Naboo, twenty-year-old Jedi apprentice Anakin Skywalker is assigned to protect her. In the course of his mission, Anakin discovers his love for Padmé […]