Friggas Horn, præsenteret af Jesper Bjørn Schlæger

Friggas horn er et langt, slankt og lyst drikkehorn. Dets meget feminine og lyse karakter passer rigtigt godt til min datter Frigga. Hun er rent fysisk en lyshåret pige, men har samtidig et fantastisk umiddelbart og lyst sind.

Se andre af mine kreationer i horn, ben, træ eller andre naturprodukter.

Skabelsen af Friggas horn

Idet Friggas horn var mit første dekorerede horn, var der flere processer, der var ret unikke i forhold til mit fremtidige arbejde. Store dele af det blev lavet med et fint manuelt sæt file, sandpapir og utroligt meget knofedt. Først ret sent i processen fik jeg adgang til en multi-sliber og en Bosch gravørmaskine (en tidligere udgave af dem i dette link), som satte farten markant op, og gav nogle helt andre muligheder. Friggas horn var ikke designet færdigt, da jeg startede, men var i højere grad et “design in process”.

I dette første horn blev selv motiverne i høj grad graveret ned, mens omgivelser eller baggrund ofte stod frem. Dette har uden tvivl også haft nogle fede effekter, men først da der kom maling på motiverne, blev det mere tydeligt, hvad de forestillede. Det blev således i høj grad malingen, der skabte balancen, omend Friggas horn indeholder meget mere end det.

Ærlig og personlig provo-debattør med holdning og engagement. Dybe emner, der ofte udfordrer tabu belagte emner. En vidensbegærlig og struktureret mand, der som udgangspunkt behandler alle med respekt - med mindre det tjener et højere og vigtigere mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.